Välkommen till MIAS i Ängelholm AB

Under våren 2005 startades företaget ”MIAS i Ängelholm AB”. Företagets produktsortiment och arbetsområden kan delas in i två olika grupper. Den första är filter och den andra är cylindrar.


Filter

Med noga utvalda leverantörer och många års erfarenhet av branschen har vi på MIAS i Ängelholm AB byggt upp ett komplett filtersortiment till industri samt både mobila och stationära maskiner/fordon. Vi är specialister på ersättningsfilter och kompletta lösningar inom både kompressorfilter och hydraulfilter. I vårt produktsortiment ingår:

Cylindrar

Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt är återförsäljare för teleskopcylindar från Binotto och Mariz. Vi tillverkar cylindrar i både standard- och specialutförande. I vårt produktsortimen ingår:

  • Dubbelverkande och enkelverkande hydraulcylindrar
  • Rostfria hydraulcylindrar
  • Dubbelverkande och enkelverkande teleskopcylindrar

MIAS i Ängelholm AB expanderade i oktober 2008 genom att köpa upp Modina Hydraulik AB:s filterförsäljning och lager. I och med det här köpet utökades sortimentet inom både kompressorfilter och hydraulfilter.

Vi har mångårig erfarenhet inom de här arbetsområdena vilket innebär att Vi kan hjälpa Er med att förverkliga era ideer samt att vara en hjälp vid problemlösning inom dessa områden.

Integritetspolicy

Klicka på ovan länk för att se vår integritetspolicy