Hydraulfilter

Vi har ett komplett sortimen av hydraulfilter till både industri och mobila applikationer. Vårt sortiment av filterpatroner täcker i princip alla på marknaden förekommande fabrikat med originalfilter från Hydac, Mahle, MP Filtri och Pall samt ersättningsfilter från Filtrec. Förutom att vi är duktiga på filterpatroner så har vi ett stort utbud av kompletta filter genom Filtrec, MP Filtri, Hydac, Mahle och Sofima. Vi kan till exempel erbjuda andningsfilter, tryckfilter, returfilter, sugfilter, sugsilar och spin-on filter. Det finns även mycket tanktillbehör som nivåglas, påfyllnadsfilter och nivåstickor. En väldigt efterfrågad produkt vi har är vår möjlighet att kundanpassa hydraulfilter med kundens eget tryck.

MIAS sortiment av ersättningsfilter har ersättningar till alla på marknaden förekommande fabrikat. Genom vår huvudleverantör Filtrec har vi ersättningsfilter till tillverkare som: Argo-Hytos, Hydac, Mahle, Pall, Parker, UCC, Eppensteiner, Bosch Rexroth, Internormen, Fairey Arlon, Finn Filter, OMT Filter, FBO, Ikron, OMI Filter, RMF, HIAB, Fassi, Palfinger, Effer, Loglift, Cargotec, Lekang, Air Sentry, Tripple R, UFI Filter, Eaton, Fai Filtri, Casappa, Kleenoil, Kleentek, Europafilter, Donaldson, Fleetguard.

Förutom ett stort lager av ersättningsfilter från Filtrec har vi originalfilter från nedan fabrikat på lager i Ängelholm:
  • Hydac
  • Mahle
  • MP Filtri
  • Pall
Här nedan finns crosslistor och produktblad på några av våra produkter:

Crosslista Mahle HC-filter / Mahle PX-filter

Andningsfilter vattenabsorberande - Air Sentry

Filtrecs crosslista    

       FMP-Serien         FMM050-Serien         MPS-Serien           MPH-Serien              MPF-Serie

                       
      Tryck på bilden för info       Tryck på bilden för info        Tryck på bilden för info       Tryck på bilden för info       Tryck på bilden för info